Kort verslag van deze fietstocht: wij rekenden op mooi weer, want dat is het altijd, en het regende zomaar. En niet zo'n beetje ook. Kortom, van de ongeveer 80 deelnemers waarop wij rekenden kwamen er welgeteld 3 opdagen om de fietstocht eens gezellig uit te rijden. Wij kunnen nu dus bij wijze van uitzondering alle deelnemers bij naam noemen. De drie onversaagde helden zijn: Joop Bartelds, Hugo Eigenraam en Louis Raetsen. Een verslag van hun ontberingen is er niet, maar het gerucht gaat dat zij alledrie veilig zijn weergekeerd....

Alweer vijf jaar organiseert Voet in de zomer een puzzelfietstocht waar veel mensen met plezier aan deelnemen. Het zijn er elk jaar meer, wij gaan er dus mee door. Deze keer gaan we richting Leerdam.
In de Glasstad is een wandelroute met historische vragen uitgezet. De hele fietsroute bedraagt circa 29 kilometer. Voor hen die dit te lang vinden is een kortere route gemaakt, ongeveer 19 kilometer lang. U komt dan niet in Leerdam en u neemt dan geen deel aan de wandelroute. Mooier nog, voor de echte doordouwers is er een langere route uitgezet van 33 km, kortom, voor elck wat wils.

Meldt u aan tussen 12.30 en 13.00 uur bij de Veldkeuken op het terrein van Werk aan ’t Spoel, Goilberdingerdijk 40 te Culemborg. In groepen van maximaal 6 personen of op eigen gelegenheid gaat u op weg.

Natuurlijk mag U kennissen meenemen, ook al zijn ze geen lid van Voet. Aan de fietstocht zijn geen kosten verbonden. Het is verstandig een mobieltje mee te nemen zodat u de bezemwagen kunt oproepen, mocht u onverhoopt pech krijgen. Het nummer van de bezemwagen krijgt u bij uw inschrijving.