Oude fruitrassenU bent nu te laat, maar bekijk de foto's onderaan dit artikel en zie hoe sommige Voet-leden zich gedragen als een appel in een kist.

Toegegeven, het is op korte termijn, maar daarom niet minder interessant. Wij brengen een bezoek aan het fruitbedrijf van Toon Vernooij in Cothen. Toon heeft vorig jaar een lezing gehouden over oude fruitrassen, dat was op 20 november 2012. Toen is ook beloofd dat we een bezoek konden brengen aan zijn bedrijf. Welnu, dat kan op 9 september 2013 van 19:00 tot 21:00 uur, Toon leidt ons rond en vertelt alles wat u wilt weten.

Inschrijven doet u door per persoon 3 euro over te maken op ING rekening 5023582 ten name van Genootschap AWK Voet v Oudheusden onder vermelding van Fruitbedrijf. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat u dat heeft gedaan en voor hoeveel personen, zodat wij tijdig kunnen zorgen voor het juiste aantal kopjes koffie en dergelijke.

Verdere logistieke gegevens

Verzamelen voor vertrek op parkeerterrein aan de Lange Meent (achter theater De Fransche School, bij de ingang van de Kasteeltuin) om 18:30. Het is nu nog niet bekend hoeveel deelnemers er zullen zijn, maar wij stellen ons voor daar te verzamelen en ter plekke te bepalen wie er met wie meereist in de auto. Wilt u worden opgehaald van huis, om welke reden dan ook, bel dan met 0345-530608, of schrijf dat met uw telefoonnummer in de e-mail. Wordt u opgehaald.
Programma: aankomst bij het bedrijf aan de Smidsdijk 6a in Cothen om 19:00 uur. Eerste helft rondleiding, koffie, tweede helft rondleiding. Afgerond om 21:00 uur en dan terug naar Culemborg.

Als u te laat bent met betalen kunt u contant betalen bij vertrek, maar staat u achter in de rij voor de koffie. Maximum aantal deelnemrs: 40 personen.