Stellingmolen Oog in 't Zeil, CothenDit jaar gaat de fietstocht in noordelijke richting, zorg er dus voor dat u pontgeld meeneemt.

De route is uitgezet met behulp van knooppunten. Naast het onderweg beantwoorden van 10 vragen over historische onderwerpen, het is tenslotte een historische fietstocht, worden twee kleinschalige musea aangedaan waarbij aandacht wordt geschonken aan de Tweede Wereldoorlog en het boerenleven. Al met al een mooie en leerzame tocht.

U kunt kiezen uit 3 routes: 30, 40 en 50 kilometer. De start is, zoals vanouds, op het Pieterplaatsje, te bereiken via de Nieuwstraat en Zalenstraat te Culemborg. De 50 kilometerroute start om 12.30 uur en de 30 en 40 kilometerroutes om 13.00 uur. De tocht is ook interessant voor kinderen. Neemt dan ook uw (klein)kinderen gerust mee. U fietst in een groep of afzonderlijk al naar gelang uw keuze.

De werkgroep Historische Fietstocht hoopt dat velen van u meefietsen.

Voor deze fietstocht hoeft u zich niet in te schrijven, deelname is geheel gratis. U hoeft ook geen lid van onze vereniging te zijn, iedereen die kan fietsen kan deelnemen.

Foto's gemaakt door Jan Hogendoorn

Daaronder foto's gemaakt door familie Sprong