schatgravenSchatgraven van Omroep Gelderland biedt u de kans uw vermeende kostbaarheden gratis te laten taxeren. Dat kan van alles zijn, schilderijen, porselein, glas en aardewerk, klokken, goud- en zilverwerk, sieraden, textilia, boeken en grafiek, poppen(huizen) en speelgoed. De kans bestaat dat u straatarm en mismoedig bij het Elisabeth Weeshuis Museum naar binnen loopt en er stinkend rijk en stralend weer uitloopt. En als u dat geluk niet is beschoren vindt u ter plekke zeker een paar lotgenoten met wie u dit leed kunt delen. Bijzondere vondsten worden uiteraard uitgezonden door TV Gelderland, op vrijdag volgend op de opnamen vanaf 17:20. Dus zet wel een beetje zonnig gezicht op.

Vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom, de taxaties beginnen om 11:00 uur.

Zie hier de aankondiging op de site van het Elisabeth Weeshuis Museum. En wilt u weten wie allemaal uw spullen taxeren, kijk dan hier op de site van Omroep Gelderland.

Neemt u zo mogelijk vooral voorwerpen mee die te maken hebben met Culemborg. U weet, in 2018 bestaat Culemborg 700 jaar en met die Culemborgse herinneringen maken wij het verleden van onze stad zichtbaar.