Heeft u dingen te koop die over (de geschiedenis van) Culemborg gaan, zoals oude boeken of afbeeldingen, dan kunt u hier een gratis advertentie kwijt. Advertenties melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Theo Berendse heeft 5 pentekeningen van Culemborg te koop. Ze zijn getekend door J.G. Kraaypoel rond 1983 van ansichtkaarten naar vroeger. Klik op een kleine afbeelding voor een vergrote weergave. Als u geïnteresseerd bent, bel Theo: 0345 513 529 .


Het stadhuis. Breed 25cm, hoog 32 cm. Ingelijst. Vlek rechtsonder op het passepartout. Prijs: vanaf €100,-

afbeelding boekMarleen Grommers, voetlid en bevlogen Culemborgse, heeft een fotoboek over het buitengebied van Culemborg gemaakt. Ze is aan de wandel geweest in alle vier jaargetijden en op alle momenten van de dag

zondagse krantenkop van de katholieke illustratie

Aangeboden: Ingebonden jaargangen Katholieke Illustratie 

Jaargangen 1881/1882 t/m jaargangen 1928/1929 (map 1923 ontbreekt)Totaal:  17 ingebonden delen. Mooi ingebonden – zien er nog zeer mooi uit, inhoud vrijwel onbeschadigd.

Alleen band 1884/1885 rug beschadigd, inhoud wel goed. Alléén verkoop in totaal. Vraagprijs: €500,=.

Reacties naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Subcategorieën