Volgend jaar bestaat de Koningin Beatrixschool aan de Ridderstraat 150 jaar. Een team van oudleerkrachten en ouders is bezig met de voorbereiding voor een jubileumboek.

Er zijn oude foto's opgespoord van de voormalige Scheffelschool. De oudste foto tot nu toe gevonden, is een klassenfoto uit 1906, met meester Scheffel. Er is ook nog een oudere foto van de Prinses Margrietschool uit 1904.

De redactie van dat jubileumboek zoekt de oudste foto van de Scheffelschool: het is niet bekend wanneer de eerste klassenfoto's gemaakt zijn. De vinder krijgt een eervolle vermelding in het jubileumboek.

Mocht u daarnaast nog recentere foto’s hebben, of verhalen met ons willen delen, dan is uw reactie van harte welkom. U kunt e-mailen met de redactie van het jubileumboek op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de hal van de Koningin Beatrixschool is een kleine foto-expositie ingericht met oude foto’s. In het jubileumjaar 2013 zal deze expositie nog verder worden uitgebreid.

Klassefoto boven links maria ligtermoet