tekstKijkend naar Culemborg ligt op zaterdag 15 december, vanaf 11.00 op u te wachten in de pop-up store van Voet, tegenover de HEMA.

Een prachtig fotoboek ter ere van 700 jaar stadsrechten. Een boek waarmee je uren door het Culemborgs verleden kunt dwalen.

Er is natuurlijk ook van alles te doen. Laat uw exemplaar signeren door de auteurs, luister naar verhalen uit het boek, eet een ‘Culemborgse mop’ en geniet van de muziek.

Wilt u een verhaal horen, voorgelezen door iemand die er in voorkomt of er mee te maken heeft? Kom dan op onderstaande tijdstippen naar de Oude Vismarkt, tegenover de HEMA.

11.30 uur Gerdo van Grootheest, burgemeester van Culemborg

12.30 uur Roelie van der Winkel

13.30 uur Mien Zijlstra en Nel Timmers

14.30 uur Hans Verheijde

15.30 uur Yvonne Jakobs

16.30 uur Hans Saan

Bent u lid van Voet? Vergeet dan de kaart niet die bij de Voetnoot over de stadsrechten zat. Zonder kaart geen Kijkend naar Culemborg!

Bent u nog geen lid? Dan kunt u Kijkend naar Culemborg kopen voor 700 eurocent. Lid worden van Voet is nóg aantrekkelijker. U krijgt dan Kijkend naar Culemborg natuurlijk mee, maar ook de Voetnoot over de Stadsrechten. We verwelkomen u graag bij ons bruisend genootschap.

Leden van Voet kunnen Kijkend naar Culemborg van 16 tot en met 31 december, tegen inlevering van de kaart die zij hebben ontvangen, gratis ophalen bij boekhandel Tomey op de Markt in Culemborg.

Kijkend naar Culemborg is vanaf 16 tot en met 31 december voor 700 eurocent (7 euro!) te koop bij boekhandel Tomey. In 2019 betaalt u 14,95. Een lidmaatschap van Voet van Oudheusden kost 17,95 per jaar. Een extra bijdrage bovenop dat bedrag stellen wij natuurlijk zeer op prijs.