tekstOp zaterdag 15 december hebben honderden Voetleden hun exemplaar van Kijkend naar Culemborg opgehaald in de pop-up store tegenover de Hema. De hele dag zag je mensen door de stad lopen met het fraaie geel-rode boek onder de arm of in de tas.

Burgemeester Gerdo van Grootheest ontving in de sfeervolle ruimte het eerste exemplaar, en las een van de verhalen voor.

Hans Saan en onze burgervader

Het was een komen en gaan van Voetleden en belangstellende Culemborgers, waarvan een groot gedeelte het boek aanschafte en lid werd van het Genootschap.

Heb u Kijkend naar Culemborg nog niet in uw bezit? Geen nood!

Tot 31-12-2018 kunnen Voetleden hun exemplaar ophalen bij boekhandel Tomey op de Markt, op vertoon van het gepersonaliseerde ophaalbewijs dat bij de laatste Voetnoot is meegeleverd.

Bij Tomey zijn volop exemplaren te koop voor 700 eurocent per stuk.  Een ideaal geschenk voor de feestdagen. In 2019 kost het boek 14,95.

PS Verhaal nummer 33 in Kijkend naar Culemborg gaat over de dubbele roofmoord die Culemborg in 1923 opschrikte. Er is uniek filmmateriaal van een demonstratie van verontruste Culemborgers opgedoken. Die beelden zijn te zien op de website van Voet.