orpheus

Georganiseerd door het Genootschap A.W.K. Voet van Oudheusden in samenwerking met de Roos van Culemborg. Eeuwenlang hebben in Culemborg mensen gewoond, geleefd, zijn er gestorven en begraven. De Roos zet dood en sterven op de agenda. Voet doet mee. We wandelen door de binnenstad en lopen langs plekken die betekenis hebben voor het thema. Ken je de blauwe steen?

Waar ligt Vrouwe Elisabeth? Waar lagen de kerkhoven oorspronkelijk? Wat zijn rijke stinkers? Waar lagen de Culemborgers negen lagen op elkaar begraven? Reisleider is Hans Saan, voorzitter van Voet.

De verhalen over dood en begraven worden verteld door de Voetgenoten Bert Blommers en Yvonne Jakobs. Zaterdag 23 november, 14.00 uur. Vertrek vanaf de Kattenstraat 12 in Culemborg. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er is plaats voor circa 20 personen, je ontvangt een bevestiging. Bij grote belangstelling tweede ronde mogelijk.

Ter voorbereiding:

Lees de volgende uitgaven nog eens door. Te raadplegen in uw eigen Voet-bibliotheek en op de website, het plaatje is een download-link.

graven lijken schatten